Zápasy a Treninky

V rámci tréninkových metod zkoušení herních variant ,  stylu hry a v soubojích se soupeřem ,  byl dne 9.12.2012 odehrán fotbalový  tréninkový zápas 

v sále ve Velkých Pavlovicích. Tento trénink byl důležitý pro získání zkušenností hlavně ve smyslu hráč jeden proti jednomu hráči ,myšlení hráčů v jednotlivých herních situacích schopnost, jak vyhodnotit situaci co se týče důrazu či ukázky jiné herní varianty , které jsou důležité pro pozdější vyhodnocení a které můžou být někdy v některých zápasech apliované v praxi.

Bohužel zápas nepřinesl pro děvčata jim z jejich pohledu nic pozitivního , ale i z negativní zkušennosti se dá vždycky něco získat.

Analýza; 

Hrálo se třikrát na dvacet minut , kopaly se rohy , ale auty ne , hrálo se o stěny po obou stranách haly. Vznikl tak chaos , zvlášťe proto , že náš tým je zvyklý na to , hrát fotbal a ne okopávanou , což v tomto případě okopávaná ve skutečnosti byla, toto byl hlavní faktor výsledkového neúspěchu , který ovšem neměl žádný smysl , tady nešlo hrát  o výsledné skóre a 8:0, 6:0 , či 4:0 bylo zcela irelevantní.!! 

Děvčata jsou vedena k tomu hrát technický fotbal s přesnou přihrávkou či na jeden dotek a to bylo v tomto případě s takto nastavenými pravidly zcela nemožné , při jiném zápase se standardními pravidly , by herně soupeře v mnoha případech předčily , a také výsledek by byl zcela jistě jiný , příznivější , a v tomto směru by byl také považován za relevantní.

Závěr; 

Budou - li Holky i nadále pravidelně trénovat se stejným nadšením , jako do teď , budou hrát další a další zápasy , které jsou důležité ač si to možná nyní nemyslí , jak z hlediska získání zkušenností , tak i z hlediska taktiky a zkoušení různých herních variant , které jsou nutné pro aplikaci v také různých jiných zápasech s odlišným herním stylem soupeře.

Pravidelné tréninky přinesou kladné výsledky , a to dřív nebo později , také přinesou samotným hráčům zdokonalení toho co již umí , a může jim to přinést radost a uspokojení ze hry a vůbec.

Sestava ; z leva ; Lenka Stará / Víťa Nádeníčková / Nikol Trávníčková / Veronika Boráková/ Sára Nádeníčková /Věra Nádeníčková / Marie Měřínská / Bára Klementová / Renata Klementová / Petra Nádeníčková